Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw zorgverzekering

Gezondheid is een kostbaar bezit

Iedereen van 18 jaar en ouder moet verplicht een zorgverzekering afsluiten. Als gesproken wordt over een zorgverzekering, dan wordt de basisverzekering bedoeld. Daarmee bent u verzekerd tegen de kosten van standaard medische zorg zoals van de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek.

Eenmaal per jaar (op 1 januari) kunt u wisselen van zorgverzekering. Het is belangrijk om er op te letten dat u de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn veel verschillende zorgverzekeringen. De keuze hangt bijvoorbeeld af van hoeveel extra dekking u naast de basisverzekering wilt en hoeveel eigen risico u wilt betalen. In het algemeen geldt: hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie voor uw zorgverzekering.

Welke dekkingen kunt u kiezen?

Bij een zorgverzekering moet u kiezen welke dekking u wilt. Hoe meer u verzekert, hoe hoger de premie. Er zijn grofweg drie mogelijkheden:

- Basisverzekering (wettelijk verplicht). Deze heeft de meest beperkte dekking, maar is ook de goedkoopste. Alle kosten voor direct noodzakelijke medische hulp (huisarts en ziekenhuis) zijn gedekt.

- Basis + beperkte aanvulling. Naast de basisdekking worden nu ook bijvoorbeeld negen fysiotherapiebehandelingen vergoed. De tandartskosten worden voor een deel gedekt.

- Basis + uitgebreide aanvulling. Naast de basisdekking wordt nu bijvoorbeeld fysio onbeperkt vergoed. De tandartskosten worden uitgebreid vergoed. U kunt ook kiezen om bijvoorbeeld alternatieve geneeswijze of andere zorg die voor u belangrijk is, aanvullend te verzekeren.

De keuze voor de dekking hangt af van uw gezinssituatie en uw wensen en is voor iedereen maatwerk. Samen met u brengen wij uw persoonlijke omstandigheden en wensen helder in kaart.

Voor een vrijblijvende offerte kun u gebruik maken van ons contactformulier. Of klik op onderstaande banner.

Wilt u direct een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Bel ons: 040 295 1080.

Maak een afspraak

040 - 295 10 80
info@kortmann-adviesgroep.nl

Persoonlijk | Ondernemend | Deskundig

Uw zekerheid, onze zorg Onafhankelijk en persoonlijk Persoonlijk advies op maat Uw belang staat voorop!

Vincent van Goghstraat 46 5671 GZ Nuenen 040-2951080 info@kortmann-adviesgroep.nl Kifid: 300.007.074 AFM: 12010727 KvK: 17118825
Dienstverleningsdocumenten Privacyverklaring Facebook LinkedIn
Webdesign: Trendo