Uw motorfietsverzekering

U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van motorfietsverzekeringen aan, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaalt.

Iedereen in Nederland die een motorfiets bezit, moet zich verplicht verzekeren tegen ongevallen. Op deze manier is de schade die u een ander aanricht altijd verzekerd. Of uw eigen schade verzekerd is, hangt af van welke verzekeringsvorm u heeft.

In Nederland kennen wij drie varianten:

WA-verzekering
WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is tevens de goedkoopste motorfietsverzekering. Deze verzekering dekt alleen de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. Alle andere kosten zijn niet gedekt en dient u dan ook zelf te betalen

Beperkt Casco
Een Beperkt Casco motorfietsverzekering dekt naast de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, ook de schade aan uw eigen motorfiets, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt. Dit is bijvoorbeeld schade veroorzaakt door diefstal of schade toegebracht door derden. Wanneer u echter (aantoonbaar) door uw eigen toedoen schade aan uzelf of uw motorfiets veroorzaakt, zal deze verzekeringsvorm dit niet vergoeden.

Volledig Casco
Deze verzekering is de meest uitgebreide en tevens duurste variant van de motorfietsverzekering. Deze verzekering dekt naast de schade die u anderen toebrengt (niet opzettelijk), ook de schade die uzelf of uw motorfiets heeft opgelopen. Om er zeker van de te zijn dat u de juiste verzekering heeft, is het verstandig goed op de polisvoorwaarden te letten.

Wilt u een motorfietsverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wilt u meer informatie? Neem hier contact met ons op.

Maak een afspraak

040 - 295 10 80
info@kortmann-adviesgroep.nl

Uw vertrouwen, onze zekerheden

Uw zekerheid, onze zorg Onafhankelijk en persoonlijk Persoonlijk advies op maat Uw belang staat voorop!

Vincent van Goghstraat 46 5671 GZ Nuenen 040-2951080 info@kortmann-adviesgroep.nl Kifid: 300.007.074 AFM: 12010727 KvK: 17118825
Dienstverleningsdocumenten Privacyverklaring Facebook LinkedIn
Webdesign: Trendo