De voordelige premie voor uw aflopende annuleringsverzekering

Goed verzekerd met een annuleringsverzekering.

Het kan iedereen overkomen: de vakantie die gepland staat, kan niet doorgaan. Denkt u bijvoorbeeld aan ziekte, een operatie of overlijden. Toch loopt u wel een financieel risico. De annuleringsverzekering dekt dit risico.

Dekking
Een annuleringsverzekering biedt dekking voor de annuleringskosten wanneer de reis niet door kan gaan, of vergoedt (een deel van de) reissom bij het afbreken van de vakantie. Afhankelijk van de situatie en de verzekerde bedragen worden dan de kosten van deze vakantie helemaal of deels vergoed. Er zijn verschillende verzekerde bedragen mogelijk.

Er moet uiteraard wel sprake zijn van een gedekt evenement. Dat wil zeggen dat de annulering of afbreking alleen wordt vergoed indien de oorzaak met name in de polisvoorwaarden staat genoemd.

Wilt u een annuleringsverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wilt u meer informatie? Neem hier contact met ons op.

Maak een afspraak

040 - 295 10 80
info@kortmann-adviesgroep.nl

Persoonlijk | Ondernemend | Deskundig

Uw zekerheid, onze zorg Onafhankelijk en persoonlijk Persoonlijk advies op maat Uw belang staat voorop!

Vincent van Goghstraat 46 5671 GZ Nuenen 040-2951080 info@kortmann-adviesgroep.nl Kifid: 300.007.074 AFM: 12010727 KvK: 17118825
Dienstverleningsdocumenten Privacyverklaring Facebook LinkedIn
Webdesign: Trendo